Ha házilag vágom a hajam, akkor hamarabb fog elkezdeni törni, mint ha fodrász vágná, ártok neki?
Nekem is ez a problémám. Bobo stílusú hajam volt, amit most növesztek, de eléggé töredezik a vége. Azért nem merek elmenni fordászhoz, mert megmondom neki, hogy 2 cm-et vágjon és felnyírja, mert ugye ő ért hozzá....
Én is magamnak szoktam, e max 2 centiket. Többet nem merek.
Nem tudom, hogy így van-e értelme egyébként, ha mondjuk 5 cm-ig törik és csak 2 cm-t vágok..
Első vagyok :)
-Ne vasaljátok
-Használjatok puha hajgumit ami nem töri a hajat
-Ne szárítsátok közelről és fújjatok rá hővédőt
-Vágjatok a töredezett végekből
-Használjatok hajpakolásokat stb..
Hát sajnos hiába az összes kence a hajam utolsó negyede még a hajvasalós korszakomból való és nagyon érzékeny, de túl nagy veszteség lenne annyit levágni, mert megőrülök már így is, hogy hosszú legye a hajam.
A következőt csinálom:
-vaddisznóhajkefe
-szilikonos hajvégápoló
-ecetes öblítés
-ricinus, kókuszolaj
-Bánfi hajszesz
-barackos hajtej
-heti 1x hajpakolás
-már 1,5 éve nem vasalom, semmi hajhab, semmi hajlakk
-0,5 éve nem használok hajszárítót
-hajvitamint szedek
és mégis törik a hajam... :( de az-az elméletem, hogy majd egyszer mikor lenövesztem a vasalt hajrészt akkor már szép lesz és nem lesz töredezés. De ehhez ugye vágni kell és nem tudom, hogy megéri-e ekkorát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!