A hajegyenesítő sampontól tényleg egyenes lesz a hajam? És meddig? És mennyibe kerül? Tapasztalatok?
van aki használja és tényleg hat?
az én hajam amugy nagyon összevisszaságu, szeretnék végre egyenes hajat, de nem akarom hajvasaloval
Egysz mint száz az ilyen haj egyenesítő samponok balzsamok meg ehez hasonló sz*t nem érnek.
Ez az igazság!!!!!
Anno én is kipróbáltam egyszer semmi hatása sincs. Viszont vannk fosdrászok, akik foglalkoznak hajegyenesítéssel. Olyan festékszerű anyagot kennek a hajra azt kb félóráig rajta hagyák, majd lemossák. Általába az ilyen egyenesítők hatása 1, 2 hónap. 1x kipróbáltam és jó. Mivel ezek a készítmények is igen tudják roncsolni a hajat, ezért legtöbbször festett, dauerolt, melírozott hajra nem hogy nem ajánlják, de el se válallják. Csak természetes, egészséges hajra.
www.cityszepseg.hu
itt mindent megtalálsz
Hát ne várj tőlük csodát!
Én nem egyet, hanem szinte az összeset kipróbáltam ami létezik, h ne rontsam a hajam hajvasalóval. De egy se használt. De az illatuk nagyon jó, de ne dőlj be a reklámnak mert semmit sem ér.
Szerintem ha hajvasaló nélkül meglehetne oldani, akkor senki sem roncsolná a haját. Hidd el, ha jó minőségű hajvasalót veszel (remington, imetec bellissima, ga.ma), akkor a hajad akár 5-6 napig is egyenes marad, szóval ha vasárnap este, vagy hétfőn vasalod, akkor kb. péntekig jó lesz, hétvégén meg nem hiszem, h nagyon számít, ha meg mész buliba akkor csak arra. Szal heti 1 vasalás nem fog megártani, de jobb ha használsz rá pakolást, balzsamot, hővédő sprayt.
Ha meg tényleg nem akarod vasalni, akkor körkefével szárítsd be.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!