Fodrászok! FIGYELEM! Hogyan készíthetek Fekete hajból világos barnát?
Sziasztok!
Az én hajam eredetileg szőkés barna,de meguntam ezért befestettem feketére. Már lassan 2 éve. Most szeretnék megszabadulni a feketétől.
A fodrászom azt mondta,hogy ez megoldható kiszívatni(sok pénzért),de nem ajánlja,mert nagyon károsodna tőle a hajam.
Lenöveszteni nem akarom,mert az elég gáz.
De valaki azt mondta,hogyha veszek szőke hajfestéket és befestem vele akkor világosodik majd a hajam...Szerintetek ez jó ötlet? Mik lehetnek a mellékhatások? Milyen lesz a hajam?
Jaj, bocsi 5-os! 8-ast akartam irni, csak eltevesztettem.
Szoval 8-as valaszolo! Ha olvasod esetleg, leirnad, hogy hogyan szokultel a fodrasznal?
8-as vagyok
Hú... Hát, ha jól emlékszem szőkítőporral dolgozott igen, mert ilyen kékes volt meg csak egyszer kente rá, de rajta volt vagy 45 percig. Nem törte le a hajam nagyon, de....... Érezni rajta, hogy szőkítve volt. Lassan egy éve lesz, és most már látom, hogy nő, javul, és bár már eléggé ideje lenne vágatni a végéből, a szőkítéshez képest meglehetősen jó állapotban van. Mondjuk azóta még rá is hennáztam, hátha az is segít neki (nagyon én nem vettem észre, de biztos).
Én mindenkit óva intek a szőkítéstől amúgy... Én már 60x megbántam, bár imádom a feketét és hiányzik is, de áhh... Legjobb a természetes, ha nagyon nem bírod akkor henna vagy max ilyen kimosható színező és olyan ritkán, amennyire csak lehet. :/
Koszi, hogy irtal. Igen, gondoltam sajnos. hogy szokitoporral sikerult csak vilagositani a hajadon. Bar elvileg leteznek kevesbe roncsolo megoldasok: koktelozas, olaplex-el valo szokites, erre lettem volna kivancsi, hogy esetleg hatha ezzel kapcsolatosan van tapasztalatod.
Irtam, hogy otthon leradiroztam a hajam, utana nem festettem be semmivel es magatol visszasotetedett sajnos, anelkul, hogy barmit is csinaltam volna vele. Igy nem akarok tobbet itthon kiserletezgetni, en is fodraszra bizom a vilagositast es csak bizakodni tudok abban, hogy a hajam nem fogja nagyon megsinyleni.
Koktélozással lett először leszívva a hajam, hát mit ne mondjak, sokkal jobb eredményeket az sem produkált (egy év leforgása alatt történt a koktélozás meg a szőkítés is... tudom, szadista vagyok igen). Ráadásul a fejbőröm is felhólyagosodott tőle. A visszasötétedés azért lehet amiket felsoroltam korábban, szilikon tartalmú cuccok, nem elég hosszú ideig öblítés stb.
Sok szerencsét kívánok hozzá, annyit tudok javasolni, hogy után próbálj segíteni a hajadnak helyrejönni amennyire csak tudsz. Pakolás, vaddisznósörtés hajkefe, természetes alapú hajápolók, ilyesmi. Ezekkel egész jó eredményeket lehet produkálni és a pénztárcát sem viselik meg különösebben (kolis egyetemista vagyok én már csak tudom.. :'DD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!