Milyen gyakran mostok hajat?
Figyelt kérdés
Én minden nap mert nagyon zsíros, ez káros?2012. febr. 14. 18:03
1/21 anonim válasza:
Minden nap nem szabad hajat mosni, nem tesz jót.
Én 2-3 naponta.
3/21 anonim válasza:
dehogy káros
én is minden nap megmosom a hajam
4/21 anonim válasza:
Én minden nap, régebben egy héten kétszer mostam (szerdán és vasárnap), de mostanában észrevettem, hogy hiába mosom meg előző nap, két napra rá már csapzottá válna.
Szerintem a stressztől van.
6/21 anonim válasza:
Heti 1-2szer, száraz hajam van, nem nagyon zsírosodik, mosás után szétáll akármennyi vackot kenek rá, 2-3 naposan áll a legjobban. :D
7/21 anonim válasza:
3-4 nap.
Ha az 5.-en egész nap csak itthon ülök, és semmi ismerős se jön, akkor 5.
viszont ha van frufrud, és elég hosszú ahhoz a hajad, hogy összefogd copfba, akkor próbáld ki, hogy a hajad helyett csak a frufrud mosod meg, a többit hátrafogod, magasra. teljesen olyan lesz, mintha csak nem lenne kedved kiengedni, de frissen mosott.
8/21 anonim válasza:
hétfőtől péntekig mindennap, hétvégén meg csak akkor, ha megyek valahova.
9/21 anonim válasza:
hetente, de valamikor kéthetente, ha nme megyek buliba, kibírja a hajam sokáig, és szép marad.
10/21 anonim válasza:
hétfőtől péntekig minden nap, hétvégen nem
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!