Tudtok ajánlani valami igazán jó szemránckrémet?
22 éves vagyok, és elkezdett ráncosodni a szemem alatti rész. Most mindkét szemem alatt két párhuzamos, mély ránc fut és körülötte sok-sok apró szarkaláb.
igazából már legalább 2 éve használok szemkörnyékápolókat, sokfélét kipróbáltam, de egyikse működik. Volt már L'oreal, Ivy Rocher, Garnier, olcsóbb kategóriások, most Avonosat használok, ami 35 feletti korra ajánlott, mégse működik.
Nem akarok többet kísérletezgetni, szeretnék valamit, ami egy picit halványítja őket. Tudom, hogy csak plasztikai sebész tüntethetné el őket véglegesen, de azért valami kis segítség jól jönne, amíg összegyűlik a pénz :D
Van valami ami nektek tényleg bejött?
Na leírom a fejleményeket :) Nem tudtak mintát adni, de úgy gondoltam 2800 ft-ot megér a szemránckrém, hiszen a drogériás nivea, vagy l'oreal is hasonló kategóriában fekszik és épp elfogyott az előzőm és úgyis szükségem volt vmire.
Ma jött meg a rendelés, és most már ki is próbáltam. Érdekes, mert az égvilágon semmi illata a krémnek, ami jó is meg nem is, én ezért örülnék valami kis illatnak :) Beletapicskoltam a szemem alá és a szemhéjra is, kicsit nehezen szívódik be, szóval reggelente nem biztos, hogy fogom tudni használni. Írni fogok arról, hogy pár nap múlva hogyan szuperál :) Nem várok tőle csodát, de ha icipicit halványul, akkor már megérte a befektetés :)
Egyébként az arckrémre és szérumra úgy gondolom még nincs szükségem, mármint hogy a teljes arcomat ránctalanítós krémmel kenjem, mert egyelőre csak itt a szemem alatt éktelenkednek ráncok és még a nevetőráncom, de egyébként a homlokom meg másutt rendben van. Szerintem még pár évig sima hidratáló elég lesz rá.
Neked egyébként továbbra is jó, vagy megvetted a teljes kiszerelést?
Utolsónak: Vichy-ket is nézegettem, de egyelőre sajnos nem fér bele a keretbe ilyen árkategóriájú krém :(
Kíváncsi leszek, hogy beválik-e!?:)
Én nem rendeltem belőle, mert igazából ajándékba kaptam még múltkor több ilyen kis zacskós mintával, amikor több mindent rendeltem.
Ehhez a tanácsadós dologhoz nem kell semmilyen vállalkozói, legalábbis ahhoz, amit nekem mondtak, csak sima személyivel kell belépni.
De szerintem csak akkor éri meg, ha mindig rendelsz valamit, vagy vannak olyan ismerőseid, akik rendelnének rajtad keresztül.
De nemcsak az anew termékekre van 30%, vagyis valahogy úgy működik, hogy mondjuk rendelnek rajtad keresztül, és neked csak az összeg 70%-át kell feladnod, a többi a tied marad. Hogy ezen belül a saját rendelésedre van-e még kedvezmény, azt gondolom ők el tudják mondani, de ha arra is csak ugyanez a 70% áll fenn, az sem rossz.
Nem kérdeztél rá az üzletben? Vagy nem akartak tájékoztatni?
gyerekek ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! :D
köszi kösz köszi!!!!!!!!!!!!!!!
hihetetlen! pár napja használom csak de már szemmel látható a változás!!! a szemem alatti két párhuzomos ránc esküszöm hogy halványult, már nem olyan mélyek, az alsó szinte teljesen kisimult!!!!!!!!! nagyon durva. először azt hittem hogy csak belemagyarázom mert ezt akarom látni, de nem... megnéztem korábbi közeli képeket és egészen elképesztő!! :) simán letagadhatnék 3 évet is :)
persze még csak 3 napja használom, szóval nem vonok le messzemenő következtetéseket de eddig nagyon tetszik :):):) úgyhogy ezer hála neked, aki ajánlotta (bocsi nem tudom a neved!)
Nem kérdeztem rá a boltban erre a dologra, eszemben sem volt :S De ez jól hangzik, úgyhogy ha arra járok, akkor lehet beugrok. :)
De jó! :) :)
Tökre örülök neki!:) Remélem a változás maradandó lesz(legalábbis a krém használata alatt)!:)
Nagyon örülök, hogy működik és használ!:)
Majd tudósíts a továbbiakról is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!