Garnier nutrisse hajfestéknek melyik szőke árnyalatát próbáltad? Bevállt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 22:53
1/1 anonim válasza:
Évekig használtam a 90-es árnyalatot, Búzaszőke a neve, ha jól tudom. Nagyon nagyon szerettem, természetes szőkének tűnt a hajam, és nem is rongálta különösebben a hosszú hajamat. Sajnos itt (külföldön élek) már nem forgalmazzák ezt a szint, és nagyon nehéz volt helyette másik szint találnom, ami megfelel.
Korábban használtam a 100-ast is, a Kamillát. Annak is nagyon szép árnyalata volt, és tökéletesen befogta mindig a hajamat, de aztán a 90-es jobban bejött, mivel természetesebbnek tűnt a hajamon.
Én csak ajánlani tudom a Garnier Nutrisset (legalábbis ezt a 2 árnyalatot), az én hajamnak sokkal jobb volt, mint a Loreal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!