Milyen véleményt alkottok az ilyen hajú emberről az utcán amikor meglátjátok, kép lent?
2012. febr. 13. 16:12
11/17 anonim válasza:
Nekem szimpik,felvállalják a stílusukat.Ha nem szakadt,igénytelen valaki,akkor nem gáz az ilyen haj.
30/F
12/17 anonim válasza:
nekem sosem lesz ilyen szép hajam. :'( kivéve ha lesz pénzem hajbeültetésre :D
13/17 anonim válasza:
nekem nem tetszik, olyan retros.. de ez az én véleményem, ha neked tetszik, akkor legyél ilyen:)
14/17 anonim válasza:
ha lány: úristen... miért nem kezd valamit a hajával?! xd
ha fiú: imádom amikor egy fiúnak hosszú haja van... és az a baj, hogy ritka... nekem a legjobban a hosszú hajú rocker fiúk tetszenek, mondjuk sok ronda akad... nekem az ilyen hajról mindig rocksztárok jutnak eszembe, fiatal korukban :D olyan vad, grr
na, elkalandoztam...
egyszerűen tetszene a haja, főleg ha rocker
15/L
15/17 anonim válasza:
Te már egyszer feltetted ezt a kérdést :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
16/17 A kérdező kommentje:
Én bajosan, de jéé van egy kollega :D
2012. márc. 25. 22:12
17/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, és ilyen a hajam, szóval az ilyesmi hajú pasikkal össze szoktam mosolyogni:) Ha helyes az arca, akkor nyerő!!! Robert Plant pedig a leghelyesebb pasi volt a világon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!