Hány fokon érdemes vasalni a hajat, úgy hogy ténylegy kivasalja, de ne legyen túl káros?
Elhatároztam, hogy mostantól minél ritkábban vasalok hajat, leginkább csak hajmosás utáni reggel.
Valamint van két hajvasalóm, egy remington, ami 220°C-os és nem állítható a hőmérséklete és egy vinchi, ami állíthatő hőmérsékletű, a max. 190°C.
Ezt a régebbit, a vinchit nem igazán szerettem, nem vasalta ki olyan szépen a hajam, de most nem az az elsődleges, hogy szögegyenes hajam legyen, sőt. Inkább az, hogy természetes hatású legyen és ne károsítsam annyira.
Próbáltam egyenesre beszárítani a hajam, de a fülemnél lévő haj és a hajvégeim össze-visszák, mint a seprű, ezért ott egy kicsit kellene vasalni.
100-120°C körül ér valamit a hajvasaló?
200 fölé ne menj én most vettem egy állítható hőmérsékletűt de 200 fölött nagyon égette...
Szerintem 180 még nem lehet olyan káros, és használj valami házi hajpakolást.
Köszönöm a válaszokat!
A régi hajvasalómat újra elővettem, de nem ér semmit. Még ha 190°C-ra állítom, akkor is 3-4x át kell vasalni egy tincset. A remington ugyan 210 vagy 220°C-os, de elég 2x átvasalni és full egyenes.
Pakolást, balzsamot és hővédőt én is használok. Próbálom minél kevesebbszer vasalni a hajam, és rendszeresen vágatok a végéből. :)
Úgy tűnik igen. :)
A legtöbb osztálytársamnak is ilyen hajvasalója van. :D
Egy ismerősöm vett egy igencsak jó remington hajvasalót. Állítható hőmérsékletű, már 160°C körül is nagyon szépen kivasalja a hajat. Mondjuk drágább is volt, mint az enyém (10.000Ft-ért vette). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!