Most komolyan. Van bárkinek is olyan fényes, csillogó haja eredetiben, mint a reklámokban?
Ami sampon, festék, balzsam reklámokban olyan iszonyúan csillogó, fényes a haja a csajnak.
A valóságban van bárki is, akinek ilyen a haja?
Ez cdsak számítógépes trükk nem?
Nagy valószínűséggel az.
Egyik osztálytársam festeti a haját és amilyen festékkel festik a haját, az elvileg fényes, egészséges, erős hajat varázsol + direkt olyan sampont használ, ami elvileg fényes, egészésges, erős hajat csinál. Valóban szép a haja, fényes, erős, de azért elbújhat a reklámban szereplő csajok mögött.
Nekem olyan! Mindenki mondja, hogy nagyon csillog, fénylik (nem zsíros!) és nem festem! Vörösesbarna hajam van és loknis-göndör eredetileg.
19/L
Én már láttam szép fényes hajat, de a reklámban semmi se az, aminek látszik!
Ha egészséges vagy a hajad is szebb lesz. Pl jód, cink, A és E vitamint kell fogyasztani, és szép lesz a haj.
azon a napon festettem a hajam mikor a kép készült :))
Na azért egy vakus képen szerintem a legsprődebb haj is tök fényes. :D
Fényes haj azért akad csomó. :D Az is szép. De olyan, mint a reklámokban, nincs. Erősen szerkesztik is, meg a modellek haját kb két napig speciális olajokban áztatják, meg különféleképp kezelik, aztán tesznek rá ilyen-olyan szert, ami véletlen sem a reklámozott termék persze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!