Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagy pattanás az arcom közepén...

Nagy pattanás az arcom közepén, unom már?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nem rég vettem észre,hogy egy évben 1-szer 2-szer kijön az arcom közepén (az orrom mellett,a szemem alatt) egy nagy pattanás.Tényleg elég undorító,mert nayon piros,és fáj is ha hozzáérek.Most megint kijött rajtam,és kész vagyok mindent megtenni,h ez eltűnjön.Elég kellemetlen,mert volt mát mikor olyan nagyra megnőtt,hogy lenézve láttam.Könyörgöm segítsetek!!

Am 14 éves vagyok,tom h serdülőkor meg minden,de egy ekkora "kráter" nem normális.Bőrgyógyásznál már voltunk,aki persze egy csomó kisebb vagyonba kerülő szert felirt,ezekre sajnos nem tellik.

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. febr. 12. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 3%-os hidrogén-peroxidot ajánlok.1-2 nap és leviszi.De csak helyileg ecseteld!
2012. febr. 12. 19:34
 2/9 A kérdező kommentje:
és azt honnan szedjem?!
2012. febr. 12. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:
oké,köszi mázlim van,anyukámnak volt :)
2012. febr. 13. 07:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugye nem hajfestékes?Folyadék kell,gyógyszertárból,ez csak fertőtlenítő.
2012. febr. 13. 11:13
 5/9 A kérdező kommentje:
dehogy,anyuká manikűrös,és simán hidrogén-peroxid foyadék,de egy nap hányszor kenjem a pattanást vele?
2012. febr. 13. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
2-szer reggel és este!
2012. febr. 14. 06:42
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) remélem hatni fog :)
2012. febr. 14. 18:23
 8/9 anonim válasza:
Én is 14 vagyok és elég pattanásos volt a bőröm, de már sokat javult. Mostanában próbálok ilyen natúr dolgokat vásárolni. Nemrég vettem sókrémet és sószappant, ami csökkenti a gyulladást és leszárítja a pattanásokat. Még aloe verát szoktam használni. Remélem segítettem.:)
2012. febr. 23. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Elvileg a Vermix szárító keverék jó pattanásokra, arra van kifejlesztve, és csak természetes alapanyagokból áll. Én ma vettem a DM-be, 1.500-, Ft volt. Hát, remélem tényleg hatásos lesz. :) a kremmania.hu-n nagyon dicsérték. Próbáld ki te is, hátha segít. És még hallottam a teafaolajról, de fogalmam sincs hogy mivel kell hígítani és milyen mennyiségben, hogy a pattanásra lehessen kenni. Ha körömvirág krémmel bekened, az nyugtatja a bőrt, és talán leviszi a gyulladást.

16/L

2012. febr. 24. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!