A szőkítést el lehet végezi simán oxival is? Ha nem 6-os oxihoz hanyas szőkítő kéne?
Kedves első kommentelő, talán azért akarom szőkíteni mert szőke akarok lenni??!! na mindegy..
Második kommentelő: én is csak úgy hallottam, h van amin rajta van. A Kallos szőkítőpor jó?:)
szia
Nem tudom,hogy a fekete színezőre rákenve milyen eredmény lesz...ehet narancssárga? :S
Először is próbáld ki egy tincsen.Így megláthatod,mi lesz az eredmény,meddig érdemes rajta hagynod,nem hullik,törik-e le a hajd tőle.
A estékekben ne bízz,hiába van rajta a dobozon,ha nagyon világosra akarod,az csak fehérre szőkített alapon lesz olyan,amilyen,ha már kicsit is sárga alatta,már nem az igazi-kivéve ha keversz egy hamvas árnyalatot egy platinával-az valamennyire leszívja a sárgát.
É n a Rivit szőkítőport ajánlom-a Kallos sem rossz-nem vettem észre,hogy nagyobb különbség lenne brmelyik közt.
Egyébként milyen árnyalatot akarsz elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!