Mikrokamerás fejbőrvizsgálat. Mennyibe kerülhet ez? Pár gyógyszertárban fel lehet íratkozni erre.
Nehogy bedőlj neki!! Mi elmentünk 4 barátnőmmel, tök különböző hajtípussal és mindannyiunknak ugyanazokat a termékeket ajánlotta. Az illető, aki csinálja a vizsgálatot, az az adott termékek forgalmazásával foglalkozik és irtó nagy haszna van abból, ha te megveszed a kencéket. A barátnőm bedőlt és megvette, mondanom sem kell, hogy nem értek semmit, viszont nagyon drágák. Én a hajhullásom miatt mentem el, mert nem tudtam miről van szó. Azt hittem hanyatt esek, amikor megmondta, hogy mennyiben kerülnek, mondom nekem nincs erre ennyi pénzem ( havonta 10 ezrekről beszélt) a hölgy csak erősködött, hogy kérjem ezt szülinapomra, névnapomra...Tehát mindegy, csak vegyem már meg.
Itt találod a termékeket és az áraikat, amiket ajánlanak.
Ennyit azért nem ér. :-)
és akármilyen is a fejbőröd, ha egészséges, ha bármi gond van vele, ezeket fogja ajánlani.
Szia! Pár hónappal ezelőtt voltam egy fejbőrvizsgálaton, az ingyenes volt, előre be kellett jelentkezni a meghirdetett alkalomra. Hárman mentünk el a vizsgálatra a családból. Az én fejbőrömről azt állapította meg a vizsgálatot végző hölgy, hogy enyhén seborrheás és hozzátette, hogy száraz korpa. Sosem látszott egyébként a ruhámon vagy hajamon, hogy korpás volna, de mondta is a nő, hogy enyhe, csak úgy, több százszoros nagyításban volt ez látható. Ugye, a problémákat akkor jó elkezdeni kezelni, amikor kialakulóban van, így én nem haboztam - de nem azzal a termékkel végzem a kezelést, amelyet el akart adni az eladó. Nagyon híve vagyok a természetes anyagoknak, emiatt almaecettel szoktam ecsetelni a fejbőrömet hajmosás előtt - a vizsgálat óta. Almaecet helyett lehet használni valódi citromlevet.
A hölgynek egyébként sok kérdést feltettem a hajjal, fejbőrrel, hajhagymákkal kapcsolatban, amelyre kénytelen-kelletlen módon, de válaszolt.
Mindent összevetve, számomra nagyon érdekes volt a vizsgálat, a mikrokamera által közvetített, felnagyított kép miatt is!
Szerintem megéri elmenni, de vigyázz, hogy olyasmire ne beszéljenek rá, amire nincs szükséged. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne vásárold meg a terméket, amelyet javasol az eladó, hanem azt, hogy ha nincs arra szükséged, akkor legyél erős és ne vedd meg.
Mellesleg előttünk egy idősebb úriember vett részt a vizsgálaton, ránézésre több problémája is volt a fejbőrével, ő például vásárolt a termékből.
A másik két illető, akivel voltam, egyikük száraz, másikuk zsíros korpával lett "diagnosztizálva".
Azt is meg tudja mutatni a vizsgálat, hogy 1 hajhagymából hány hajszál nő. Állítólag 2-3 az egészséges, nekem ez rendben volt, ismerőseimnek nem.
Vannak ingyenes vizsgálatok, de lehet, hogy komolyabb vizsgálat esetén pénzbe kerül az eljárás. Szerintem hívd fel az adott gyógyszertárat, hogy ott mennyibe kerül a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!