Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszárító és hajvasaló nélkül!?

Hajszárító és hajvasaló nélkül!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Tegnap pont sikerült bekrepálnia egyszerre a hajvasalómnak és a szárítómnak is.Az lenne a kérdésem,ha lehetséges,hogy ezek nélkül,hogy tudnám formázni? Vannak erre praktikák? Előre is köszönöm :))

18/L

2012. febr. 10. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:

hajcsavarók....fond be vizesen a hajad....vagy hagyd csak simán megszáradni:/ ennyit tudok ajánlani:)

23l

2012. febr. 10. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Térj át az egyenesről a göndörre, hullámosra :) Sokkal természetesen hatást kelt és szerintem szebb is. Félszárazon fond be a hajad 1 ágba, vagy akár többe is tudod, attól függ, hogy mennyire hullámos hajat szeretnél. Aztán göndörítésre is ott van a papírzacskós, az anyagos, a zoknis módszer. Aztán a hajcsavarók is nagyon jók.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vX05I..

Én ezt a módszert tudnám ajánlani annyi változtatással, hogy 5 ilyen csavarást csinálj! :)

2012. febr. 10. 09:10
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm nektek :) Kedves utolsó irtó édes vagy :) Azt hittem már értelmes választ nem kapok,de ezt megcsinálom! :P:)))
2012. febr. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!