Nagyon ritka a hajam mit tegyek?
menj el bőrgyógyászhoz
vagy
ricinusolaj,revalid kapszula,biovanne stb.
Állítom a fekete jhajfesték a ludas. Lakótársam, legjobb barátnőm, és még pár ismerősömnek is azóta hullik a haja, mióta feketére festi.
Én megfontolnám, hogy normális haj, vagy fekete, pár szál. Ráadásul a feketén nagyon látszik, ha ritka, a fejbőr meg ahol tud, kivirít alóla. :S
A vasalás se tesz jót, főleg ilyen gyakran. Heti egyszer maximum, de az sem optimális igazán. Persze, hogy nem nő, ha több törik, mint amennyit tud nőni.
Amúgy meg igyál sokat, és táplálkozz normálisan, hiánybetegségre is utalhat az ilyesmi, pl vas, vagy vitamin. Egy rutin vérkép nem árthat semmiképp.
Szia! 1000%, hogy azért hullik mert feketére fested. Hiába van ráírva a csomagolására, hogy ammóniamentes, attól még a fekete hajfesték roncsolja a hajat a legjobban.
Tudom, mert régen évekig festett fekete hajam volt. Imádtam, mert nagyon jól állt, de a hajam már nagyon ritka lett tőle nagyon hullott, ha összefogtam volt, hogy már a fejbőröm látszódott ki és nagyon csúnya volt.
Na akkor döntöttem úgy, hogy soha többet nem festem be feketére, nem ér annyit. Lehet azóta már nem is lenne hajam, ha nem hagytam volna abba. Szerintem te is gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!