Bőrhibákra mit használják?
És mivel lehet?
Én tartok magamnál mindig ilyen nedves törlökendőt, elég sokat használom, meg bekenem esténként az arcom aloeveraval.
Tudsz valami jót ajánlani?
Az alapozót nem tudom mire kell használni, a bőrhibák elfedésére gondoltam vele, hogy picit szebb legyen.
Irány egy drogéria vagy egy nagyáruház.
Csodákat tudnak tenni az arctisztító, arclemosó szerek.
Nekem eddig a legjobban ez vált be:
Egyátalán nem b*zis, ha egy fiú használja.. 'nektek' is lehetnek ilyen problémáitok és nagyon is szép dolog, ha egy fiú foglalkozik a külsejével.
tisztítás-tonizálás-hidratálás.
a tisztító kendőre max nyáron van szükséged, a krémmel pedig a hidratálás lépés van kipipálva. ha bemész egy drogériában, kiválasztasz egy akármilyen márkájú (Garnier, Nivea, stb.) arctisztítót, találsz majd belőle tisztítót,radírt, tonikot, krémet. vedd meg ezeket így, és a fent leírt sorrendben használd minden este. (radírt sztem ne vegyél amúgy :D és azt heti max 1x kell használni.) keress fel egy kozmetikust, abszolút nem ciki, ő tud neked a legtöbbet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!