Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma voltam 2. x szoláriumban,...

Ma voltam 2. x szoláriumban, de egyáltalán nem barnultam semmit. Ez normális?

Figyelt kérdés

Eléggé könnyen barnuló vagyok, nyáron eléggé kreolos a bőröm, de most télen egészen sápadt vagyok.

2 nappal ezelőtt voltam 6 percet, ma pedig 10 percet szoláriumban, de nem is látszik semmi..

10 percnél tovább viszont biztos, hogy nem megyek be egyszerre.

Valyon ez mitől van? És tehetek én valamit azért, hogy jobba barnuljak?

Ja, ha számít, akkor a múltkori alkalom előtt még soha nem voltam szoláriumban.

16/L

2012. febr. 7. 17:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
De am most sem vagyok fehér, csak kicsit sápadt az arcom.
2012. febr. 7. 17:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Szóval biztos nem azért, mert kevés a pigment a bőrömben.. de nem értem, hiszem a napon nyáron, ha 1 napot kinn vagyok egy szabadtéri strandon, egész nyáron tök jó színem van, most viszont semmi..
2012. febr. 7. 17:38
 3/11 A kérdező kommentje:
A kérdésben rosszul írtam. Azt akartam, hogy már :)
2012. febr. 7. 17:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja nem... jól írtam.. Bocsánat, a sok saját kommentért
2012. febr. 7. 17:41
 5/11 Szana33 válasza:
:) sztem ez nem normális, én pár napja voltam szoliban hat percre és kicsit még meg is pirult az arcom(mondjuk az biztos a csőcsere miatt volt és másnap estére már szépen bebarnult),egyébként nyáron én is könnyen barnulok...én azt tanácsolom keress fel egy másik szolit, mert amiben voltál ott lehet már elég régiek a csövek és úgy nem is nagyon lesz hatása.
2012. febr. 7. 17:57
 6/11 A kérdező kommentje:

100 Ft volt /perc, szóval ebből azt vettem le, hogy biztosan azért, mert nem anyira káros, meg minden..

De lehet tényleg keresek egy másikat, csak ott tök kedvesek, és eléggé igényes hely.

2012. febr. 7. 18:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy ez iylen mélybarnító, és azért?
2012. febr. 7. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
2 alkalom után nem fog látszódni a szolárium. pláne hogy 6 meg 10 percre feküdtél be. legalább még vagy 3-4 szer el kellene menned. én pl 15 perceket megyek ha éppen járok, de ha most kezdted akkor a 10 perc az reális csak ne várd hogy egyből barna leszel.
2012. febr. 7. 19:30
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor legközelebb 15 percre menjek?
2012. febr. 7. 19:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Most fürdéskor vettem észre, hogy nem tudom mitől, de a hasamig tök jó szinem lett, és a mallam, az arcom, meg a vállam pedig még mindig eléggé fehér..

Valaki tudna ebben segíteni?

2012. febr. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!