Neked ezek közül melyik frizura tetszik a legjobban? (a színét ne nézd, csak a formáját! )
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Persze az már más kérdés, hogy passzol-e az arcformámhoz, de kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre, hogy nektek melyik tetszik és melyik nem. Köszönöm!
2012. febr. 6. 15:59
2/14 anonim válasza:
A legtutibb innen a 2-es. Az 1-es se rossz, de a 3-as tényleg elég gáz.
6/14 anonim válasza:
3. a legjobb.
2. nem rossz de szerintem már túl rövid.
az 1. viszont egyáltalán nem tetszik, túl tépett és hülyén is van beállítva.
8/14 anonim válasza:
Nekem csak az első tetszik. A 2. túl rövid (mondjuk azért annyira nem rossz), a 3. meg agyon van tépve és tök lapos az egész, egészségtelennek és silány minőségűnek tűnik a haj tőle.
10/14 anonim válasza:
az egyes tök ódivatú, a hármas meg elég lapos, a kettest választanám, izgalmas nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!