Amikor korpás volt a hajad milyen sampont használtál?
Figyelt kérdés
ami használ is!
Köszönöm a válaszokat előre is:)
2012. febr. 5. 22:36
1/10 anonim válasza:
Wu2 sampon mellett normalizálódott a hajam, de a korpán nem ez segített, hanem az almaecetes öblítés. Előtte mindent kipróbáltam, már lassan 1 éve nincs ilyen problémám.
2/10 A kérdező kommentje:
tehát akkor azt mondod hogy almaecettel öblítsem le és akkor eltúnik?
2012. febr. 5. 23:01
3/10 anonim válasza:
Nekem bevált. A lényeg, hogy hajmosás után a mosdókagylóba engedtem egy kis langyos vizet, löttyintettem bele almaecetet (nem kell túl sok), ezzel átöblítettem a hajam, és kész.
4/10 A kérdező kommentje:
és azt mondod hogy akkor wu2 sampont vegyek?
2012. febr. 5. 23:25
5/10 anonim válasza:
Én évek óta azt használom, ez az egyetlen sampon, amitől nem zsírosodik a hajam, szépen rendbejött. De nem hiszem, hogy a korpa eltűnéséhez sok köze volt. Ettől függetlenül ajánlom, mint sampont, főleg ha zsírosodásra hajlamos hajad van.
6/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsaid! Már az almaecetet ki is próbáltam nemrég a wu2-őt meg megveszem :) még annyit mondd meg hogy a wu2-ből azt a hagyományos kicsi tégelyeset veszed?
2012. febr. 5. 23:49
7/10 anonim válasza:
A régi kiszerelésű, nagy, 1 literes változatot. Olcsóbb is, és más az összetétele, mint a kis flakonosnak.
Erre gondolok:
8/10 anonim válasza:
Nekem pont a wu2 miatt lett korpás de utána az almaecetet kipróbáltam és hatott.Mos head&shoulders-t használok és az nekem jó.
10/10 anonim válasza:
Syoss kék sampon. 100% h segít. A családban mindenkinek el múlt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!