Mit csináljak, hogy nőljön a hajam? 15/L
Semmit nem tudsz csinálni,hogy gyorsabban nőjön. (miért írod így hogy nőljön????)
Ha a haj vége töredezett akkor vágj le a végéből mindig egy kicsit..ez is segíti a hajnövekedését( de gyorsabban nem fog nőni tőle)
A ricinus-olajos pakolás segíthet, biztos információkat nem lehet írni róla. Van, akinek bevált és szépen nő tőle a haja, van, akinek hullani kezdett tőle, és van, akinek iszonyatosmód zsírosodik tőle a haja. Én speciel az utóbbi csoportba tartozom.
Ha hajnövesztés cáljából használná ricinusolajat, a hajtőre kell leginkább felkenni, de lehet végig az egész hajhosszon, akkor táplálod is. Miután felkented folpackkal tekerd be a hajad vagy húzz zuhanysapkát és törölközővel dunsztol be. Hagy így 2-3 órát, majd alaposan moss hajat!
Itt a gyk-n olvastam, hogy a rozmaring olaj is jó e célra, a samponba kell 4-5 cseppett belekeverni és úgy hajat mosni.
Ezenkívül jó lehet még, ha rendszeresen masszírozod a fejbőrödöt, mert ezzel beindított a vérkeringést. Ennek megint az a hátulütője, hogy a bőr zsírosságát átveheti, ezáltal zsírosabb lehet a haj. Én éppen ezért csak akkor szoktam masszírozni a fejbőrömet, mikor hajat mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!