Budapesten tudtok olyan szolit, ahol percek szerint fizetek? 7,8,13,14 kerület környékén!
Tudok egy nagyon jó szolit ami nem csak a pénztárcádat kíméli +nagyon szép barna leszel tőle
290ft egy zseton
3gép van (2fekvő és 1 álló)
egy zseton (10/8/7 percet jelent ) ha az egyik fekvőbe beledobod a zsetont akkor 10percet kapsz ha másik fekvőbe akkor 8percet ill. állóba meg 7percet kapsz egy zsetonért)
Keleti p.u.-tól egy megálló huszár utcán leszállsz és átmész a zebrán és utána visszasétálsz kb pár méter egy fodrászatban van ez az egész ez a sarkon van a Berzsenyi megállóval szemben
igen nagyon jó szoli :) szép barna vagyok tőle :)
egy hátránya van h sokan vannak !
fodrász néniktől lehet zsetont venni :)
húú a nevét nem tudom de annyi h a háda gyerek használt ruhával van szemben :)
és a berzsenyi busz.meg. állóval van szembe
ja az lemaradt h fodrászaton belül van az van kiírva h fodrászat és már reggel 7től lehet menni :) én pl reggelenként járok szoliba suli előtt gyorsan mert még akkor nincsenek sokan
ha most mész akkor az álló szolit ajánlom az most nagyon jól fog :) viszont annyi h ha világos a bőröd akkor gyere ki előbb! mert nagyon megfogsz égni :S
am meg belül nem néz ki vmi jól :S de nem az a lényeg hanem h olcsó és tényleg nagyon jó:)
köszönöm szépen! :)
még sosem voltam szoliban, nincs világos bőröm, de 4 percre gondoltam így! amúgy valahol látom az időt?:$ szóval hogy időben kijöjjek? bocsi ha hülyeséget kérdezek :D
az álló szoliba látod majd de csukd be a szemed " az még belefér h néha néha odapillantasz az időre de ne legyen folyamatosan nyitva :) am meg állóban nem vennék fel sem melltartót sem bugyit bár ha tudni akarod mennyit barnultál egy vékony pántos tangát vegyél:)
és ne legyen az arcodon smink max szempillaspirál mert beleég :S
köszi szépen! nagyon sokat segítettél :)))
még egy hogy irtad hogy 290 egy zseton, ez az állóban 7perc lenne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!