Hajszín kérdés? Többi lent.
Nem tudok dönteni hogy szőke vagy barna legyen a hajam.
Jelenleg kopott fekete a hajam kb 3-4cm-s lenövéssel (igen baromi igénytelen tudom),szóval szeretnék megszabadulni a feketétől,ezért a napokban veszek Colour B4-et,és reményeim szerint visszakapom az eredeti,vagy hasonló hajszínem,ami olyan se szőke se barna,nyáron világosabb kicsit.
Utána várnék kicsit a festéssel,de nem tudom hogy milyen legyen.Egyik nap a szőke felé hajlok,másik nap inkább a barna felé.
A véleményetekre lennék kíváncsi,hogy melyiket "könnyebb" kihozni a hajamból,melyiket lenne könnyebb átfesteni ha esetleg mégse tetszik,melyiket könnyebb kezelni,és szerintetek melyik a szebb?
Szőke:
Barna:
Ugyanilyen típus vagyok mint ők,nagyon fehér bőr,és kék szem,talán egy kicsit jobban "hasonlítok" Kristenre mert nekem is van pár halvány szeplőm az orromnál.
Bocsi hogy hosszú lett,és köszi ha elolvastátok,és válaszoltok. :)
Köszi a válaszokat mindenkinek :)
Először is a Colour B4ről letettem ugyanis megtudtam hogy a nagyon sok lerakódott festékkel nem tud mit kezdeni,én meg mindig az egész hajamat festettem,nem csak a tövét.
Úgyhogy most nagyon el vagyok keseredve...hogy szabaduljak meg a feketétől? Arra gondoltam hogy elkezdem a tövét barnára festeni,és lenövesztem,így talán nem lesz olyan feltűnő mint az eredetimmel. Így a szőke abszolút kilőve:)
Tanácsokat szívesen fogadok hogy mivel lehetne koptatni a feketét? Citromlé,kamillatea ilyenek hasznának?
a colour b4 jó lesz, csak ne egyből akarj szőke lenni. először sötétbarna lesz, aztán vársz LEGALÁBB 2 HETET, de majd látod milyen állapotban hagyta a hajad, bír-e többet. aztán megcsinálod ujra, akkor már középbarna lesz, megint vársz, megint ujra, akkor világosbarna tud majd lenni, és igy tovább.
CSAK SZŐKÍTŐPORRAL SOHA NE CSINÁLD, én azzal totál tönkrevágtam a hajam.
ha sárgás lett a hajad, kerüld a hamvas szineket, mindig természetes árnyalattal fesd utána, mert akár zöldes fényű is lehet a hajad (én ezen is tulvagyok) :D
ja és a colour b4 után mindig válassz egy árnyalattal világosabb festéket mint kellene, mert hamar sötétedik a haj. sierülni fog csak ne légy türelmetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!