22Évesen elég megviselt az arcböröm az akném miatt, száraz és apró kockásbarázdás. és a szemem alatti rész is kezd ráncosodni. Mit tehetnék ellene?
a szemed körül lehet ekcéma van!irány a bőrgyógyász!
amúgy ecetes vízzel mosd le esténként az arcod,és el fog múlni az akne!
Tessék elmenni szerintem meg bőrgyógyászhoz.
Mindenféle házi trutyit pedig ne kenj magadra, mert lehet csak rontani fog a helyzeten... Főleg így, hogy több problémád is van a bőröddel, lehet az egyiken segitene, de a másikon még többet rontana....
Valószínű felir majd a bőrgyógyász valami jó erős pattanásírtó gyógyszert (roacután, sotret ilyesmit). Nekem is nagyon csúnya votl éveken át a bőröm, semmi se segitett, de ez igen. Ezek egyébként erősen szárítják a bőrt, úgyogy majd kenni kell....
A másik, hogy a ráncosodás huszonéves korban, már teljesen általános sajnos... főleg, ha sokat stresszelsz, meg a hajlam is meg van, nekem például a homlokom ráncos...
Vannak enyhébb ránctalanítók, használd őket bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!