Mire való a hajszárítóhoz a tárcsa?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy új hajszárítót, amihez cseréltető fej van, egy tárcsa. Már hallottam róla, de nem igazán tudom, h kell használni és milyen sz tőle a hajam..:|
Vki segítene? Pontos leírást kérnék..
előre is köszönöm!=)
2009. máj. 31. 12:41
3/8 A kérdező kommentje:
ömm.. igen az diffúzorra..
2009. máj. 31. 13:42
4/8 anonim válasza:
göndör, hullámos hajhoz való, szebbek leszneka loknik tőle, nem fújódnak szét hanem sézp tincsekben lesznek.
ha egyenes a hajad nem veszed sok hasznát..
5/8 anonim válasza:
Nekem egyenes hajam van és diffúzor feltéttel szárítom a hajam. Könnyebb utána kifésülni és egy kicsit "felpufizza" a hajat (nem lapul a fejedre)
6/8 anonim válasza:
úgy kell szárítani, h előre hajtod a fejet és kisebb tincseket "tekersz" rá vagy köré, ha megszáradt jöhet a többi, sorry ennél értelmesebben nem tom elmagyarázni..és elméletileg göndörítésre használják..
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm (eddig) mindenkinek!=)
4. válaszoló: te is szoktad ezt csinálni a hajaddal? esetleg megtudnád mondani, milyen "hajcuccost használsz?x) (pl: lakkot, habot..)
előre is köszíí=)
2009. máj. 31. 18:40
8/8 anonim válasza:
4. vagyok, nem szoktam csak pont akkor voltam fodrásznál amikor egy csajnak ilyet csináltak a hajával és a fodrászom utána elmagyarázta, h mit csinált meg én is figyeltem. Egyébként göndörítő habot tettek a hajára és a többit úgy ahogy leírtam egy kis wax vagy hajlakk a végeredmény megtartásáért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!