Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hajmosás! (? )

Lányok, hajmosás! (? )

Figyelt kérdés

Normál hajam van. Persze egy idő után már korpás, meg zsíros...Régebben hetente 1szer mostam jhat és ez bőven elég volt!Ahogy idősödök egyre gyorsabban zsirosodik, meg koszosodik.

Nme akarom túlgyakran mosni, met az állítólag nem egészséges, hetente 2szer akarom...de nem tudom eldönteni h meik napokon. Fontos h péntek est és szombaton jóh legyen a hajam . EWzért monduk péntke reggel megmosom, de akkor meik leygen a másik nap, hogy nagyjából egyenlő időközönként mossam ?! ...

Ti hány napont mossátok? tippeket légysziii

2012. jan. 31. 20:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én most ismét hetente egyszer, vasárnap mosok hajat. Gyakorlatilag kb. 13-14 éves koromig hetente egyszer mostam hajat és ez teljesen elég volt. Aztán elkedett zsírosodni a hajam és nagyon utáltam, ezért elkezdtem hetente kétszer, vasárnap és szerdán hajat mosni. Az eredmény: még jobban zsírosodott a hajam. Olyannyira, hogy este megmostam, másnap este megint zsíros volt.

Fokozatosan leszoktam a heti két hajmosásról és most már kezd egész jól beállni az egész. Vasárnap megmosom a hajam, hétfőn reggel kivasalom, kedden rendben van, szerdán már kicsit hullámos, de nem vasalom ki. Csütörtökön már látszik, hogy nem frissen mosott, de csak pénteken kezd láthaóan zsírosodni.

Amikor leszoktam a heti két hajmosásról vettem száraz sampont. Nem jött be, viszont a hintőpor nagyon jó. Amikor már nem frissen mosott hatású a hajam, akkor átfésülöm a hajam úgy, hogy előtte hintőporral beszórtam. Nagyon jó!

2012. febr. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!