Tapasztalatok a szőrtelenítő krémmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 17:12
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.Hát nekem sem ért túl sokat :S
valami tízszer kellet rákennem hogy hasson.A tele tubus krémnek már a fel sincs meg.
Akinek van még tapasztalata az irjon még!
2009. máj. 30. 17:16
3/9 anonim válasza:
Szerintem leginkább érzékeny területeken használd mint pl. a hónalj.. Én legalábbis arra használtam..sokkal jobb volt mint a borotva..
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
mondjuka hónaljon tényleg jó volt de akkor is sokat kellet rárakni
2009. máj. 30. 17:21
5/9 anonim válasza:
Nem attól lesz jobb, ha rápakolod az egész tubussal... Viszonylag erősen kell dörzsölni a kis lapátot, amit kapsz hozzá, persze ügyelve arra, hogy ne sértsd fel a bőröd, mert utána piros lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
hát nem is nyomtam rá az egész tubussal de muszály volt mert nem hatott pedig mindent ugyanúgy csináltam mint ahogy a dobzra rá volt irva
2009. máj. 30. 17:24
7/9 anonim válasza:
ááá nekem se ér semmit ... ja és még csíp is :S
8/9 anonim válasza:
Én intim részen próbáltam. 3szor raktam rá, 8-10 percekre, de akkor se ért semmit, alig oldotta fel a szőrszálakat, pedig márkás termék volt.
A lábamon se ért semmit, vastagon kellett kennem és tovább fenthagyni, hogy valamit érjen...
hónaljra talán jó lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
teljesmértékben egyett értek az utolsó hozzászólóval :)
mondjuk nekem nem csípet
2009. máj. 31. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!