Miért félek bejelentkezni a fodrászhoz?
Nem tudom, én mindenkit félek felhívni ha ez segít, még a saját anyámat is...:D
De én fel szoktam előtte írni hogy mit kell mondanom, anélkül lehet a nevem sem jutna eszembe ha kérdezik:D
És mi lenne, ha személyesen mennél, hátha úgy könnyebb?
Amúgy meg ne stresszelj felesleges hülyeségeken, könnyebb lesz az életed. :D Ha dadogsz, akkor dadogsz, nem logopédus, h beleköthessen. Megmondod, hogy ki vagy, mit szeretnél (festés/vágás/stb) és hogy mikor lenne jó, esetleg kérdezd meg az árát és ennyi. :D
De elsőre amúgy talán jobb személyesen benézni, ha nincs túl messze, mert a fodrésznak sem mindegy, hogy milyen hosszú, mennyi hajad van, mit szeretnél, személyesen könnyebb egyeztetni, meg úgy jobbank iderül, hogy van-e szimpátia, vagy nincs. :)
Én a Tanulmányi Osztályt utálom hívni, meg anyáméknak szólni, h nálunk alszik barátom/barátnőm. :D:D Néha vannak hülyeségei az embernek, az tuti. :D
Haha:D Az én fodrászom szerintem még most sem tudja a nevemet csak a "fejemet/göndör hajamat" ismeri fel :D
Amúgy én se szeretek nagyon idegenek felhívni se pizzát rendelni telefonon, erre a legjobb a személyesen intézett dolog, lehet azelőtt is izgulni de bemész elmondod a mondandód kijössz és már rájössz, hogy eddig húztam az időt törtem az agyam ilyen hülyeségen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!