Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett szőkéből hogyan...

Festett szőkéből hogyan lehetnék fekete?

Figyelt kérdés
Alaphajszínem a középszőke, és egy éve festetem Palette ultra világosszőke színnel. (plusz van még a hajamban egy pár fekete melírcsík, ami kezd lenőni, de nem csúnya, alig látszik, meg egyébként sem sok.) A fejembe vettem, hogy fekete hajszínt akarok, bár sokan lebeszélnek róla, mert nagyon roncsolódni fog a hajam. Nos ettől most eltekintek, majd azt átvészelem magamnak. Arra szeretnék választ kapni, hogy mi a legajánlatosabb, milyen árnyalattal kezdjem? Először barna, és csak aztán fekete? Ha barna is, milyen legyen? Előre is köszönöm!
2012. jan. 29. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mehet rá egyből a fekete. Szerintem vagy kékesfekete vagy intenzív fekete. Szép a kékesfekete, azért mondom, én pl. ilyen vagyok most. Eredeti hajam nekem sötétszőke és voltam már én is ultra világos szőke, aztán egyből rámentek feketével, befogta, bár elsőnek még dobott rajta és barnára kopott ki elég hamar, de másodjára már tökéletes volt az eredmény! Nekem mióta fekete a hajam azóta egészségesebb, mert nem szárad, nem töredezik, mint amilyen a szőkétől volt, azóta jobban is nő és nagyon szép. Szerintem legszebb a fekete hajszín, attól többnek, dúsabbnak látszik a hajam és nagyon szép fénye van!

28/N

2012. jan. 29. 13:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. jan. 29. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem először próbáld meg barnára festeni és úgy feketére, mert nekem először ledobta a hajam a feketét. Világos szőkére ráfestettem a feketét és elkezdett foltokban kopni. Hát gyönyörű voltam :-)
2012. jan. 30. 22:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Húha :O hát az nem lenne túl jó nekem se..

Pedig amúgy közben beszéltem a fodrászommal, ő azt mondta nyugodtan lehetek egyből fekete, a szőke hajamat be fogja fogni..

Hát nem tudom mi legyen.

Még várok kommenteket, tapasztalatokat még úgysem megyek megcsináltatni..

Azért köszönöm ezt is :)

2012. jan. 31. 11:46
 5/9 obetty7 válasza:
79%
Szia. Nagyon vigyázz a fekete festékkel mivel van olyan , hogy nem a megfelelően reagálnak egymásra/szőke-fekete/ mert be ZÖLDÜLHET . Ezért én is azt javaslom hogy inkább sötétbarnával fesd be de minden képpen azonos márkával. Remélem nem késtem a válasszal. /Fodrász vagyok/
2012. jan. 31. 17:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Most már nekem is ez van a fejemben, hogy sötétbarnát veszek. Palette Intensive Color Creme-t használtam a szőkéből, akkor sötétbarnából is olyat veszek.

[link]

Ezen az oldalon nézegettem a színeket,melyikkel érhetnék szép hatást?

2012. jan. 31. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
*érhetnék el
2012. jan. 31. 17:32
 8/9 obetty7 válasza:
66%
Az N3-as szép szín. Nyugodtan befestheted vele.
2012. febr. 1. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. febr. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!