Gyorssegély pattanásokra?
Figyelt kérdés
régóta keresek valami "csodaszert" ami kicsit legalább halványítja ha épp el kell mennem valahova..
tudtok olyan ami tényleg használ?
ecsetelő, ilyesmi..
2012. jan. 29. 09:08
1/2 anonim válasza:
Hát alapozó, púder, korrektor. A többi ilyen ecsetelőben én nem hiszek. Próbáld ki a sószappant, az jól leszárítja.
2/2 kínaimandarin válasza:
én hetente kétszer bőrradírt használok,régen aknesolt is használtam,de azt valamiért beszűntették,helyette most tonikot használok. ha kijön egy pattanás azzal kenem általában este,mert nagyon ki szárítja a bőröm,ezért utána mindig bekenem krémmel. ha nagyon pattanásos bőr jellemző rád,akkor naponta használj bőrradírt és reggel-este kend be tonikkal,de utána krémmel is. nekem segített,remélem neked is fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!