Mi lehet ez és mit tegyek, hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Az arcomon egy hónapja kijött egy pattanás-szerű, piros, apró folt. Mivel nem lehetett kinyomni, úgy hagytam. Egy hét után halványodott, azóta semmi...még mindig ott van és nagyon zavar. Kenegettem arclemosóval, valami Eritromicin pattanás elleni szerrel, de semmi...2012. jan. 28. 22:26
1/8 anonim válasza:
Nem pattanás,így ne pattanás elleni készítménnyel kezeld.Szerintem egy kis savós hólyag.
2/8 A kérdező kommentje:
Mivel kellene kenegetnem?
2012. jan. 30. 14:02
3/8 anonim válasza:
Semmivel,el kell múlnia magától.Esetleg kamillával borogathatod.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi!
2012. febr. 3. 19:58
5/8 A kérdező kommentje:
Három hónap telt el és semmi. Nagyon zavar...
2012. márc. 28. 20:55
6/8 anonim válasza:
Akkor irány a bőrgyógyász! Ne legyél lusta felkelni a gép elől!
7/8 anonim válasza:
lehet hogy piros anyajegyed van, menj el vele bőrgyógyázhoz . nekem is volt ilyesmim, hogy vmi kis piros pattanás szerű de kicsit, és kicsit kiállt ( anyumék azt mondták h szemölcs), az arcom szélén, iszonyatosan zavart mert érdes ia volt stb.. aztán vhogy mindig piszkálgattam lehet h lekapratam v nemtom, de elmúlt nyoma sincs, és tök sima a helyén a bőröm, szal nemtom mi volt, de örülökh eltűnt, hónapokig ott volt
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet a bőrgyógyász lesz a megoldás...
2012. ápr. 1. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!