Milyen haj illene nekem?
15 éves fiú vagyok,
nem valami atletikus testalkatú (a pocakom nem is lenne baj, csak a mellem olyan mint egy lányé, de dolgozom rajta) és szerintem az arcom is nagy. Nincs hosszúkás arcom, inkább széles és kerek (vagyis inkább olyan téglalap).
A lényeg az, hogy eddig anyum nyírt, egyszer voltam fodrásznál kiskoromban és úgy fésültem a hajamat, ahogy kinőtt.
Szeretnék majd nemsokára elmenni egy fodrászhoz, de nem tudom mi állna jól, mert ha tükörbe nézek, mindig olyan nyominak érzem magam. Szóval az lenne a kérdésem, melyik haj illene egy enyhén súlyos, nagyfejű fiúhoz? (ha van saját ötletetek linkeljetek képet)
Ezek tetszenek, de ottvan bennem az érzés, hogy "áhh, ez neked úgyse áll jól".
Aki hasonló cipőben jár/járt az mit kezdett a hajával?
Nekem személy szerint nem tetszik ez a focista frizura. Alapból a hosszú hajú fiúk jönnek be, de mindenkinek más haj áll jól. Most milyen a hajad?
Szerintem amúgy teljesen jó ha csak egyszerűen rövidre van vágva. Viszont ha neked ezek tetszenek, próbáld ki. Ha meg nem fog jól állni, még mindig le tudod vágatni rövidebbre. :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!