Nemiszerv epilálásával mi a helyzet?
én ma csináltam :OOOO fájt de csak felül csináltam meg alul egyértelmű hogy marad a borotva,,még piroska már bekentem bepanhtennel másnapra el fog múlni szerintem (remélem)lábamon is így szokott lenni
szóval arra lennék kíváncsi hogy ti milyen gyakran szoktátok epilálni,radírozzátok itt is a bőrt?
nem igy akartam feltenni a kérdést de a program csak offolt kösz szépen a válaszodat semmi hasznát nem vettem,én arra lennék kiváncsi hoyg utána ,mivel ápoljátok itt is gyakori a szörbenövés?
kienk vált be? milyen gyakran csinálja
Úgy látom a lányok nem tolonganak a válasszal!
Én pasi vagyok,de én is szoktam epilálni a nemi szervem környékét.Én két hetenként megyek át rajta,ekkorra már kinő annyira,hogy szedhető.Este szoktam fürdés után és Neogronormonnal kenem be.Reggelre elmúlik a pirosság,és alig látszik.
szia!
na végre vki!,,nekem már elmult a pirosság örülök ,csak attól tartok hogy majd be fog nőni a szőr,,neked nem nő be ?szoktad radírozni?
Szia!
Én úgy "radírozok",hogy amikor már kezd kinőni,fürdés után mindig jó erősen átdörzsölöm a törölközővel,majd bekenem babaolajjal,amitől megpuhul a bőr és könnyebben kibújnak a szőrszálak.Persze így is van pár szál ami benő,de azokat egy tű hegyével szoktam kipiszkálni,mint amikor szálkát piszkálnak ki az ujjból. (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!