Most komolyan, van olyan köztetek akinek a rendszeres mozgástól tényleg eltűnt a narancsbőre?
Én kb. fél éve biciklizem, szinte mindenhova azzal járok, és emelett heti 1-2 alkalommal speciális, kifejezetten fenék-comb formáló tornára is.
Ez előtt is már megvolt a narancsbőröm, és a torna tényleg segített egy kicsit, de nem számottevően.
Persze én is kipróbáltam krémeket, de ezek csak a felszínen hatnak, őszintén szólva szerintem csak business.
Esetleg valaki használja a Cellustop nevű készítményt, én most ezen gondolkozom, bár meglehetősen drága...
Elég elkeserítő amúgy, mennyi kérdés van a narancsbőrrel kapcsolatban....francba essen belé!!
Szóval bármilyen válasz jól jönne, van-e értelme "küzdeni"?
Kösz...
Hát ha mellette ugyanazt a moslékot eszed, akkor nem fog eltűnni.
Napi 2-3 liter víz, és a mesterséges színezéket, adalékanyagot tartalmazó vacak kaják, felesleges cukorral dúsított kaják, innivalók elhagyása.
A krém meg olyan, mint a fogyitabletta, hat az, csak mellette mozogj sokat, meg diétázz. :D Szóval felesleges kb.
Amúgy meg alkati kérdés is a cellulitisz, van aki hajlamos rá (nők 90%), ülőmunka, csupa szemét kaja, pia, cigi, stb, amivel mérgezed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!