Létezik olyan gyógyszer vagy hajsampon amitől gyorsabban nő a hajam?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék póthajat, mert undorodok attól hogy valaki más haját hozzávarrják az én hajamhoz :S esetleg valami praktikát tudnátok hogy gyorsabban nőjön a hajam?2012. jan. 27. 16:27
1/13 anonim válasza:
A gyógyszertárakban kapható ricinusolaj, ami elősegíti a hajnövekedést. Ára sem sok. Kb. 3 evőkanálnyit kell tenni a hajvégekre és kb. 1 órát kell rajta hagyni, de tovább is maradhat. Hajmosás után a vizes hajra kell tenni!
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) és kb mennyit fog nőni a hajam?
2012. jan. 27. 16:45
3/13 anonim válasza:
A ricinusolajtól nekem havi 3 centit nő.
A koffeines samponok még nagyon jók erre a célra.
4/13 anonim válasza:
A ricinus tényleg jó, de az első válaszolót kijavítanám annyiban hogy a fejbőrödbe kell masszírozni (nyugi nem zsírosít ha kimosod rendesen) mert a hajvég "halott" így nem serkenti a növekedést ha azt tápláljuk.
És még tudom ajánlani a Bánfi sampont, valami jó balzsammal kiegészítve.
5/13 anonim válasza:
Jól mondja a 4-es, a hajtövekre kell kenni, melegen, és utána bebugyolálni min.3 órára, vagy éjszakára.
Nekem is szépen nő tőle, olyan 2 cm-t havonta.(nem tudom pontosan, mert voltam közbe vágatni!)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jan. 27. 21:22
7/13 anonim válasza:
Hát én mikor növeszteni szoktam a hajam nem mintha nem nőne magától:)De fonni szoktam és heti 1-2cm nő de fontos hogy minden nap fond.
8/13 A kérdező kommentje:
Erről még nem is hallottam :D nagyon érdekes :) majd kipróbálom.köszi:)
2012. jan. 28. 10:47
9/13 anonim válasza:
A fonástól nő a haj??? :O :O EZ MOST VICC??? :O :O
10/13 anonim válasza:
igen le esne az állad mennyit nő egy hét alatt ha fonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!