Középbarna hajamat világos barna színűre szeretném befesteni. Milyen hajfestéket ajánlotok?
A Perfect Mousse 750-es festéken gondolkodom, mert hab állagú, és könnyebb vele bánni, mint a többi hajfestékkel. Eddig még sosem festettem a hajamat. Ti milyen hajfestéket ajánlotok? Mindenképp világosabb hajszínt szeretnék.
ilyen az eredeti hajszínem: (a jobb oldali vagyok én)
Szia. Én a középbarna hajamat,a 950-es aranyszőkével világosítom,én így lettem eper szőke.
Neked a világosbarnához,kicsivel sötétebb kell,mint nekem,így én a 800as közép szőkét javaslom neked.
A festékről annyit,hogy nagyon jó festék,hosszú hajam van,de azt többször is be tudom szépen kenni annyi van egy tubusban. Könnyen lehet vele bánni,én csak ajánlani tudom neked :)
20/L
Mivel eredeti sötétszőke vagy, mindenképpen szőkét vegyél!
de a 750-es az csúnya lesz, vöröses és sötét, legalábbis világosítani nem fog.
De a gyöngyszőke nagyon jól állna (hideg szín)és világosabb is lenne a hajad!
30N
köszönöm a válaszokat :)
és a gyöngyszőke mennyire világosítaná ki a hajamat? csak mert nem szeretnék konkrétan szőke lenni, inkább csak világosbarna :)
Szerintem az szőkésebb lesz. Ha világosbarnát akarsz akkor próbáld ki ebből a sötétszőkét. Az világosbarna lesz.
De én eltudnálak téged képzelni szőkésebb hajjal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!