Hogy néz ki egy szikével eltávolított anyajegy helye?
Nekem is kb. akkora anyajegyet szedtek le az arcom bal felèről, a jobb feléről 2x akkorát. Mind2 után maradt heg, pedig plasztikai sebész csinálta.
Fájni egyàltalàn nem fog.
1.5 éve szedettem le, de azóta is látszik a heg, és látszani is fog. Max kicsit halványodik az idő múltával.
Nekem nem észrevehető helyen van, de csúnyán megmaradt a heg. Egy halvány, fehér, de csúnya heg. Lassan 10 éve hogy leszedték. Viszont lézerrel nem szabad anyajegyet leszedetni, csak is sebészeti úton, kivágással.
Nekem is van az arcomon, és én is szeretném leszedetni, de félek hogy nagyon csúnya marad. Az biztos hogy alapos körültekintést igényel, hogy jó orvos legyen.
Ha kell, akkor le kell szedetni, ne azon múljon hogy marad e heg vagy sem. Persze fontos, de nem olyan fontos, mint az egészség.
Mindenesetre jó orvost kell választani.
köszi a válaszokat:)
igazából csak esztétikailag zavar,de még mindig jobb egy úgymond bőrszínű heg, mint egy barna folt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!