Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy néz ki egy szikével...

Hogy néz ki egy szikével eltávolított anyajegy helye?

Figyelt kérdés
Az arcomról fogják leszedni és egy kicsit aggódom milyen is egy olyan heg.Maga az anyajegy 3mm,tehát nem olyan nagy és plasztikai sebész csinálja.
2012. jan. 25. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem marad utána észrevehető heg.
2012. jan. 25. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. akkora anyajegyet szedtek le az arcom bal felèről, a jobb feléről 2x akkorát. Mind2 után maradt heg, pedig plasztikai sebész csinálta.

Fájni egyàltalàn nem fog.

1.5 éve szedettem le, de azóta is látszik a heg, és látszani is fog. Max kicsit halványodik az idő múltával.

2012. jan. 25. 23:33
 3/8 Livak válasza:

Nekem nem észrevehető helyen van, de csúnyán megmaradt a heg. Egy halvány, fehér, de csúnya heg. Lassan 10 éve hogy leszedték. Viszont lézerrel nem szabad anyajegyet leszedetni, csak is sebészeti úton, kivágással.

Nekem is van az arcomon, és én is szeretném leszedetni, de félek hogy nagyon csúnya marad. Az biztos hogy alapos körültekintést igényel, hogy jó orvos legyen.

2012. jan. 25. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
ezek szerint rosszul gondoltam :)
2012. jan. 25. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szedtek le az arcomról szikével, hármat is, maradt heg, de alig látható, vékony fehér csíkocska! Nem bántam meg egyáltalán, hogy a leszedetés mellett döntöttem!!!
2012. jan. 26. 00:42
 6/8 Livak válasza:

Ha kell, akkor le kell szedetni, ne azon múljon hogy marad e heg vagy sem. Persze fontos, de nem olyan fontos, mint az egészség.

Mindenesetre jó orvost kell választani.

2012. jan. 26. 08:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hete szedtek le kettőt az arcomról, nem voltak nagyok. Nem lézerrel tette a doki, hanem valami rádióhullámos akármivel, mert az kevésbé roncsolja a szöveteket. Utána sebes lett, de 3-4 napja már a heg van, alig látszik. De a doki azt mondta, hogy nem is marad nyoma. Az elmúlt néhány napban tényleg kezd halványodni.
2012. jan. 26. 08:41
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

igazából csak esztétikailag zavar,de még mindig jobb egy úgymond bőrszínű heg, mint egy barna folt:)

2012. jan. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!