Szoliba mibe szoktatok bemenni?
Figyelt kérdés
bugyi? mert pl. hallottam olyan szolit ami be volt kamerázva .. és hogy kell használni? még sosem voltam.2012. jan. 25. 22:13
1/4 anonim válasza:
A bőrömben, leginkább. Mivel azt szeretném lebarnítani. Ha hagysz magadon ruhát, az ugyanolyan idétlen lesz, mint a strand után.
Ha meg kamerázva van, az kőkeményen törvényellenes, mivel emberi jogokat sért.
Használatot jobb helyen elmondják, de alapvetően elmondod, hány percet szeretnél, kifizeted, bemész, levetkőzöl, beállsz/befekszel, megnyomod a Start gombot, aztán ha lekapcsoltak a csövek, kimászol, felöltözöl, távozol. :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2012. jan. 25. 22:51
3/4 anonim válasza:
Hát pedig idétlen vagy sem,de én bugyiba szoktam bemenni. A lehető legkisebbre leszoktam tűrni,és kész. :) Ja és hogy ott marad a helye a bugyinak,azzal nem szoktam foglalkozni :D
4/4 anonim válasza:
Teljesen meztelenül ez nem is kérdés, minden mást magaom hagyni hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!