Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire karos a fekete...

Mennyire karos a fekete hajfestek? Tenleg jobban hullik tole a haj?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Az mindegy, hogy milyen szinü a festék, de a hajat valamennyire kárositja.
2009. máj. 28. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
13%

én megbántam,h. barna hajamat feketére festettem.nagyon akartam,de most meg már épp az ellenkezőjét akarom ://

szőkét :S

a kiszívatás-hidrogénnel roncsolja rendesen a hajat,mondjuk függ attól,h. mennyire vékony szálú a hajad. már úgy amennyire kikopott a feketém,de mégígy is van benne és elöl ilyen nagyobb melír félében már ki van szívatva,nem lett baja a hajamnak

szóval gondold meg és igen a fekete roncsolja legjobban

2009. máj. 28. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
elvileg igen, de nálam speciel úgy volt, hogy szőkén iszonyatosan hullott, mióta fekete vagyok, sokkal kevésbé. más viszont nem látszik rajta, ugyanúgy zsírosodik, nem száradt ki, nem vékonyodott el, semmi. csak korpásodik, de az mástól is lehet.
2009. máj. 28. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már több fodrásztól is hallottam, hogy a fekete a legkárosabb, még a hidrogénezésnél is rosszabb.

Nekem konkrétan kihullott a fele hajam a fekete festéktől. :(

2009. máj. 29. 14:03
 5/5 anonim válasza:
Én 4 hónapja festettem feketére a hajam, és azóta hullik..
2009. okt. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!