Striak elleni krém? Nektek mi vált be? DM-ben vagy esetleg Avon, Orifleme?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:17
1/6 anonim válasza:
Sajnos semmi nem vált be nekem :(
de én amúgy is úgy tudom semmi nem jó rá!
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem az Avon Solutions terhességi csíkok elleni kréme nagyon bevált. A pirosas-lilás csíkjaimat bőrszínre halványította, alig látszik.
Persze mivel ez kötőszövet hasadás, hibátlan már nem lesz. Ha szoktál szolizni, akkor ott nem barnul le és akkor megint csak látszódni fog...
3/6 A kérdező kommentje:
Es ha nekem fehérek a csíkok?
2012. jan. 27. 22:45
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha már megvannak a striák semmi sem jó rá, max halványul , sokan ismerős körben esküsznek a relax and tone ra, valami jó krém használatával, hát nem tudom lehet érdemes kipróbálnod :)
Szerintem a megelőzés segít , de az sem mindenkinél,ez is genetika szerintem ....
5/6 Ajsa válasza:
nekem a házi kozmetikumok váltak be, de nagyon. házi szappan, testápoló. Mióta semmi ásványiolaj nem ér a bőrömhöz látványosan javul. sőt a narancsbőröm is:)
6/6 anonim válasza:
Ha már fehérek a csíkjaid, akkor ez a legjobb, amit plasztikázás nélkül elérhetsz... Illetve az önbarnító krém befogja, úgy emlékszem, ha azzal "barnulsz". (a 2. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!