Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eljárok úszni heti 1x de a...

Eljárok úszni heti 1x de a klór teljesen szétszedi a hajam, mit csináljak?!?

Figyelt kérdés

nagyon szeretek eljárni mert jól esik a kikapcsolódás meg a szauna. Az utóbbi időben vettem észre, hogy az eddig nagyon szép göndör hajam ha nem szárítom meg szárítóval akkor nem göndör lesz hanem kusza kócos.. mármint alapból megvan benne a göndörség de olyan mintha előtte 6 napig nem fésülködtem volna.:( igénytelenül néz ki.

nem szeretném rövidre vágatni, mert így is csak félhosszú, a vállamig ér de nagyon aggaszt ez a dolog.:S

2009. máj. 28. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
miután kijöttél a medencéböl mosd meg. sampoonnal.
2009. máj. 28. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
megszoktam...
2009. máj. 28. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a samponos megoldás tényleg nem jó :( Én is hasonló cipőben járok... Azt szoktam csinálni, hogy hazamegyek, és otthon újra megmosom, samponnal, balzsammal... Aztán reménykedek :)

Szerintem használj valami hajpakolást úszás utánra, otthon.

2009. máj. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!