Balea Q10 arckrémet próbálta valaki? Most nivea Q10 használok, de kipróbálnám a Baleásat, mivel az ára sokkal kedvezőbb.
ára sokkal kedvezőbb olcsóbb akciós gagyi! hát te tudod ha szereted magadat egy kis kőolajjal kenegetni akkor vedd meg!
te komolyan elhiszed hogy hatásos az öregedés ellen?
Nekem is van, az éjszakai. Elég zsíros krém, azt tudod?
Nem rossz, de semmi extrát nem tud. Bár nem tudom, hogy a 8-10ezer Ft-os krémek jobbak lennének-e vajon.
De tény, hogy elég olcsó, így ha nem vársz különösebb hatást a hidratáláson kívül, akkor jó.
Az első válaszolónak üzenném, hogy a Nivea, Garnier stb. is ugyanolyanok, mint a Balea, csak jobb a reklámjuk...
4-es vagyok
34 évesen még ne használj Q10-es termékeket, azzal ráérsz még. Ha Baleában gondolkodsz, akkor ezeket ajánlom: Balea Nature nappali és éjszakai krém, vagy pedig ha száraz a bőröd, akkor az ureás termékcsalád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!