A fodrász száraz hajból is tud vágni vagy fontos, hogy megmossa és vízes legyen? Illetve, ha világos szőke vagyok hány festés után érhetnék el egy sötétebb szőke hajat?
Mot jégszőke a hajam, alul talán kicsit sötétebb, és ilyet szeretnék...ennél egy kicsivel világossabbat.
Egy épeszű fodrász sem vág száraz hajat, leglaábbis hosszút (max géppel...)
Fontos, szárazon gubancolódik, más az esése, és nehezebb kezelni és vágni. Fodrászom pl kijelentette, hogy akármilyen igényesnek tűnnek a vendégei, ő ugyan hozzá nem kezd a hajukhoz anélkül, hogy jó alaposan meg ne mosná. :D
Ha meg a hajad nem bírja a festéket/szőkítőt, és már ki van száradva, azon már nem nagyon lehet segíteni pár árnyalattal. Max ha eleve sötétszőke vagy és csak azért fested be, hogy ne legyen csúnya amíg lenöveszted. :D Ha le kell hozzá szívni a színét, akkor teljesen mindegy kb. :S
És ha jó a fodrászod, egy festéssel meglehet ennyi.
Szia! Szőke hajnál, csak a tövét szabad festeni, és a végén picit összemosni, ha nincs árnyalatbeli változtatás. Sötétíteni egy alkalommal is lehet néhány árnyalatot. Egyből barnára mondjuk nem ajánlom, mert bezöldülhet. Ha szereted a színed, akkor használj hajvégápolókat, az segít.
Én szoktam szárazon hajat vágni, előtte persze kivasalom. Szerintem jó látni a haj természetes esését.
Szilvi (fodrász- Bp.)
Igen a tovet szoktam csak...bat azota mar barnulok.:)
Hajvegapolot mar jo regota hasznalok. Hajam nem vasalom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!