Van rá mód hogy eltunjenek a kis mélyedések az arcomrol, amik a pattanások helyei?
Figyelt kérdés
az arcom egyik felén, ahol nagyon puha a bor, csunya kis mélyedések vannak, ahol a pattanások voltak, kaptam rá nagyin eros folyadékot, és ugy visszahúzodtak,hiába kenem be akkor is kicsit sotetebb és látni, nem lehet valamivel eltuntetni? :(2012. jan. 22. 13:16
1/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van. Nekem a kozmetikus villanófényes kezelést javasolt. Eddig egyszer voltam, de nem igazán látok változást... Remélem a második után jobb eredmény lesz, főleg hogy elég drága. :S
A kozmetikus szerint általában be szokott válni.
Szerintem menj el te is egyhez, hátha tud neked is javasolni valamit. :/
2/3 anonim válasza:
Aha hámlasztással vagy bőrcsiszolással, esetleg lézerrel. De ezekkel sem lehet sajnos tökéletesen eltüntetni, csak kevésbé fognak látszódni a hegek. Amúgy vannak nagyon jó, direkt heges bőrre való alapozók, korrektorok, ilyet használnak a profi sminkesek is.
3/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb mód a bőrradír. Manapság már sokféle van. Ha pedig ez sem válik be, akkor kérj egy időpontot a kozmetikusodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!