Vágattad már hosszú hajad rövidre? Milyen érzés volt megválni a hajadtól?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 08:04
11/15 anonim válasza:
Lányok,ne legyetek már ilyen buták,egy hosszú hajat vétek levágatni.Ez annyira szép,én konkrétan csak hosszú hajú lányokat szeretem például.Ez kb.olyxan,mintha azt mondom,hogy szép szloibrana bőröm van hogyan fakitsam ki?Miért?Mert macerás,lehet de akkor is szép.Ezen gondolkozzatok el,és NE VÁGASSÁTOK LE SZÉP HOSSZÚ HAJATOKAT.
12/15 anonim válasza:
Bocsánat szloibrana helyett szolibarna
13/15 anonim válasza:
most bántam meg igazán: ( de rajta vagyok az ügyön hogy megint hasnoló hosszú legyen:)
14/15 anonim válasza:
majdnem hátközépig ért, levágattam vállig érőre, aztán egészen rövidre, de nem fiúsra. régebben sokáig volt rövid hajam, és örülök, hogy újra levágattam. kényelmesebb, meg sokak szerint jobban is áll mint a hosszú :-)
15/15 anonim válasza:
Nekem ilyem drasztikus vágások azért nem voltak :D hátközépig érő hajamból 2 éve 15 centit vágattam, akkor nem bántam, de ma már nagyon utálom magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!