Havonta hányszor tartasz szépségnapot?
Én átlagosan négyszer. Van benne haj, arc, dekoltázs, kéz-köröm és lábápolás.
És ti hányszor csináltok ilyet?
Szépségnapot ritkán tartok, általában apránként csinálom meg ezeket. Holnap viszont rászánok egy kis időt arra, hogy végre magammal foglalkozzak.
Igazából engem az is hátráltat a szépségnapban, ha a szüleim itthon vannak. Apukám kiakad ezektől, hülyének néz és mondja az okosságait, pedig semmit nem ért a szépségiparhoz, de mindegy és anyukám sem nézi jól szemmel.
Szóval tavasztől-őszig gyakrabban szoktam szépségnapot tartani, mint télen, mert ilyenkor gyakrabban van olyan, hogy a szüleim egyszerre nincsenek otthon és én ráérek.
16/L
En folyamatosan foglalkozok magammal, nincs kijelolt szepsegnap. Hajat 3-5 naponta mosok, ilyenkor mosas, balzsam, pakolas, szaritas, vagy neha felcsavarom stb. A manikurt kb hetente csinalom. Arcapolas minden nap, reggel lemosas/tonizalas, majd kremezes, smink (csak egy pici), majd este szinten lemosas/tonizalas, krem. Pakolas, radirozas hetente 1x-2x. Nagyjabol ennyi jut eszembe! :D (szortelenites, 5 perc zuhany alatt, pedikur, csak gyorsan "lereszelem" az elhalt/megkemenyedett borreteget, meg neha egy kis kremezes)
Azert regen, amig kozep-, es fosulis volktam, minden vasarnapom szepseg nap volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!