Póthaj kérdések?
Egyik barátnőmnek póthaja van.
Amúgy alapból barna a haja de befestette feketére és ahoz vett fekete póthajat. Nem mondom, hogy nem áll jól neki de viszont valami eszméletlenül látszik, hogy póthaj. Ha kivan engedve akkor is mert neki alapból váll alá ér egy kicsit a haja és ha a hosszút hajat előre rakja akkor hátul nagyon látni , hogy pót.
Na meg akkor is amikor összefogja.
Szerintem gondold meg. Bár attól is függ milyet veszel..
Először próbáld ki ezeket az olcsó csatos, mű - póthajakat. Ha utána is tetszik, akkor vehetsz drágábbat is. Ezt szokták ajánlani. 400ft körül van egy tincs, de ezt se mosni, se vasalni, sem festeni nem szabad. Kis csitt-csatt szerű csatok vannak rávarrva a tincsekre. Ezzel tudod belerakni a hajadba, reggel belerakod, este pedig kiveszed.
Most nekem is az van, sajnos tényleg látszik, hogy mű meg nekem eléggé gubancolódik :S
De létezik ilyen is, létezik rendes hajból is ilyen csatos megoldás, az olyan 11 -12ezer forint körül van, ha olyat szeretnél szólj és segítek! Írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!