Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudom elérni, hogy a...

Mivel tudom elérni, hogy a hajam selymes és fényes legyen?

Figyelt kérdés
Hajpakolásra gondolok.
2008. ápr. 2. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Got2be hajfényesítő és a Glisskur hajfényesítő spayk nagyon jók, ráfújhatod félig nedves vagy teljesen száraz frizurára is.
2008. ápr. 3. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ez nem épp hajpakolás amit irtak:P

Otthon is el tudsz készíteni párat és nagyon hatásos , nekem bevállt.

-keverj össze egy fél bögre olivaolajat, 2 tojást és 2 kiskanál konyakot. ha száraz a hajad egy kevés mézet is tehetsz bele. Nem kell félni a konyak szaga mikor kiöblíted elmegy de nagyon hatásos. ezt a keveréket száraz hajra kend fel és minimum 20 percig hagy rajta ha nem tovább, és utána mosd ki samponnal alaposan.

Állítólag az is fényesíti ha hajmosás végén sörrel öblíted le , de ezt még nem próbáltam nem tudomhogy hatásos e.

Boltban kapható pakolások közül meg szerintem a L'Oreal elséve ajpakolások nagyon jók, azok közül keress a hajtípusodnak megfelelőt.

2008. ápr. 19. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!