Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 16 évesen hogy lehetséges...

16 évesen hogy lehetséges hogy hajszál erek vannak a combomon?

Figyelt kérdés

Sajnos fehétbörű vagyok és elégé látszik a családban van trombozisos...(anya,mama)és most vettem észre hogy a combomon lila hajszál erek látszanak...és elég gázzz....hát még késöbb mi lesz...?!!! :(

Mit csináljak ellene?mert így még szoknyát meg semmit sem lehet felvenni...!!!Valahogy el lehet tüntetni?vagy csak mütét?(az kb mennyibe kerülne?)

2009. máj. 26. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg napozni vagy szoláriumba menni. Nekem az allergiám jön ki a combomon és én se mertem fel venni mini szoknyát vagy rövid gatyát de rájöttem ha egyszer melegem van kit érdekel, hogy más mit gondol, ha meg nem éri nap akkor meg nem múlik el..
2009. máj. 26. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szia,szerintem olvasd el:)

2009. máj. 26. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:

A hajszélereket genetikai úton leget örökölni. Nagyon szokatlan ilyen fiatalon, több mint valószínű örökölted, mivel olvasom anyukás és mamádnál is ez a probléma.

Eltüntetni nagyon nem lehet, és szerintem neked még nem annyira vészes, hogy meg kelljen műteni, de az orvosok meg se műtenének.

Abban az esetben műtenek, ha már szinte"életveszéles" a hajszálér, vagyis el van záródva és a vér nem tud tovább jutni.

MNem tudom a legjobb ha elmész a dokihoz és megkérdezed tőlle, mit lehetne tenni.

2009. máj. 26. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:

szia, nekem kb 8éves korom óta olyan, szintén anya/mama.

engem már k.urvára nem érdekel, volt hogy nagyon kibuktam miatta 14évesen, most én is 16vok, de ez a szexepilem:P oszt jól van:D

am azt vettem észre, hogy amikor hízok egy pár kilót akkor jobban látszik, ha fogyok akko kevésbé.

Te is combos fajta vagy am?

2009. máj. 26. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj el bőrgyógyászhoz, szerintem lézerrel helyre tudják hozni:) Vagy legalábbis halványítani.

De arra ne hallgass, h menj szoláriumba, ha fehér a bőröd nagy vszínűséggel érzékeny is.

2009. máj. 27. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Gomba-stop gél

A Gomba-Stoppal naponta, tisztálkodás után kell bekenni a gombás vagy gombásodásra hajlamos testfelületet! Többek között kakukkfüvet, büdöskét, zsályát, vérehulló fecskefüvet és körömvirágot tartalmaz, csupa olyan hatóanyagot, melyek gátolják a gombák fejlődését, de nem gombaölők. A gomba nagyon makacs vendég. Ha nem kívánod többé vendégül látni, kövesd a kozmetikus tanácsait, és legyél nagyon kitartó!

részletek

Vadgesztenyés keringő krém

A kozmetikában az ödémás, visszeres, fáradt, dagadt lábakon nyirokmasszázst végeznek a krémmel. Hatása érnyugtató, ödéma kiürítő. Otthon reggelente a lábfejtől kezdve, és a térd felé haladva masszírozd a visszeres lábadba! Ezt a műveletet az ágyban végezd el, felkelés előtt minden nap!

részletek

Milyen bőrtípusra

ödémás, visszeres, fáradt, dagadt lábakra

Hatásai a bőrre

érnyugtató

ödéma kiürítő elektromossággal kombinálva; mindig készítsük elő a bőrt az AHA-s peeling habbal és Csalános alga krémzselés koptatással

A vadgesztenyés keringő krémet olvasd el...

2009. máj. 27. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és egy másik 16 éves válaszoló!

Én 17 éves vagyok, nekem is ugyanez a problémám, szintén örököltem. Ha gondoljátok adjatok meg valami elérhetőséget és együtt kitalálhatunk valamit. :D

2009. máj. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!