16 évesen hogy lehetséges hogy hajszál erek vannak a combomon?
Sajnos fehétbörű vagyok és elégé látszik a családban van trombozisos...(anya,mama)és most vettem észre hogy a combomon lila hajszál erek látszanak...és elég gázzz....hát még késöbb mi lesz...?!!! :(
Mit csináljak ellene?mert így még szoknyát meg semmit sem lehet felvenni...!!!Valahogy el lehet tüntetni?vagy csak mütét?(az kb mennyibe kerülne?)
A hajszélereket genetikai úton leget örökölni. Nagyon szokatlan ilyen fiatalon, több mint valószínű örökölted, mivel olvasom anyukás és mamádnál is ez a probléma.
Eltüntetni nagyon nem lehet, és szerintem neked még nem annyira vészes, hogy meg kelljen műteni, de az orvosok meg se műtenének.
Abban az esetben műtenek, ha már szinte"életveszéles" a hajszálér, vagyis el van záródva és a vér nem tud tovább jutni.
MNem tudom a legjobb ha elmész a dokihoz és megkérdezed tőlle, mit lehetne tenni.
szia, nekem kb 8éves korom óta olyan, szintén anya/mama.
engem már k.urvára nem érdekel, volt hogy nagyon kibuktam miatta 14évesen, most én is 16vok, de ez a szexepilem:P oszt jól van:D
am azt vettem észre, hogy amikor hízok egy pár kilót akkor jobban látszik, ha fogyok akko kevésbé.
Te is combos fajta vagy am?
Menj el bőrgyógyászhoz, szerintem lézerrel helyre tudják hozni:) Vagy legalábbis halványítani.
De arra ne hallgass, h menj szoláriumba, ha fehér a bőröd nagy vszínűséggel érzékeny is.
Gomba-stop gél
A Gomba-Stoppal naponta, tisztálkodás után kell bekenni a gombás vagy gombásodásra hajlamos testfelületet! Többek között kakukkfüvet, büdöskét, zsályát, vérehulló fecskefüvet és körömvirágot tartalmaz, csupa olyan hatóanyagot, melyek gátolják a gombák fejlődését, de nem gombaölők. A gomba nagyon makacs vendég. Ha nem kívánod többé vendégül látni, kövesd a kozmetikus tanácsait, és legyél nagyon kitartó!
részletek
Vadgesztenyés keringő krém
A kozmetikában az ödémás, visszeres, fáradt, dagadt lábakon nyirokmasszázst végeznek a krémmel. Hatása érnyugtató, ödéma kiürítő. Otthon reggelente a lábfejtől kezdve, és a térd felé haladva masszírozd a visszeres lábadba! Ezt a műveletet az ágyban végezd el, felkelés előtt minden nap!
részletek
Milyen bőrtípusra
ödémás, visszeres, fáradt, dagadt lábakra
Hatásai a bőrre
érnyugtató
ödéma kiürítő elektromossággal kombinálva; mindig készítsük elő a bőrt az AHA-s peeling habbal és Csalános alga krémzselés koptatással
A vadgesztenyés keringő krémet olvasd el...
Kedves kérdező és egy másik 16 éves válaszoló!
Én 17 éves vagyok, nekem is ugyanez a problémám, szintén örököltem. Ha gondoljátok adjatok meg valami elérhetőséget és együtt kitalálhatunk valamit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!