Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tul sok a pattanásom. Mih a...

Tul sok a pattanásom. Mih a legjobb ellene? és nem fájdalmas

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:47
 1/8 anonim válasza:
50%
Szia. hát nem akarlak elkeseríteni de a pattanások ellen csak egy igazán hatásos módszer van. A tisztítás mégpedig kozmetikusnál.Igaz kissé kellemetlen de ha rendszeresen van tisztítva akkor gyönyörűen helyrejön.5-6 rendszerinti tisztítás után már sokkal szebb lesz az arcod .Addig is ha nincs időd, vagy ha gyorsan kell valahova menni tegyél egykis babapúdert a patanásta és kb egyenletesen töröld el.Mintha normális sminkpúder lenne. Ez egy kicsit eltünteti. A másik megoldás pedig az alapozó ,igaz hogy elfedi de el nem tünteti és nyáron ha izzadsz gyakran lecsurog vagy stb.....Remélem segítettem egy keveset : hfanny
2009. máj. 26. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne egyél sok szénhidrátot és zsírt!

Minél több vizet fogyassz, és naponta 2x vízzel mosd meg az arcod!

Én nem vagyok híve mindenféle drága 'pattanástalanító' kencének, úgyhogy én ezeket kerülöm.

Ha nagyon ronda a pattanás, akkor korrektort tegyél rá!

Remélem segítettem :)

2009. máj. 26. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

70%-os alkohol

amióta azt használom nagyon szép az arcbőrőm

2009. máj. 26. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köxönöm a tippeket de alkohollal h lehet tisztiani
2009. máj. 26. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász. Barátnőm csodát tett az arcával ;)
2009. máj. 26. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
én a zineryt nevű szert ajánlom, háziorvosod felírja. minden pattanásos rokonommal csodát tett.
2009. máj. 27. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Aknesol.Gyógyszertárakban lehet kapni,nem is olyan drága kb.1000ft.Nekem 2hét alatt teljesen elmúlt.
2009. jún. 8. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
KOZMETIKUS!!!
2010. márc. 15. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!