Milyen hajápolókat használsz és mennyire vagy velük elégedett?
sampon: kallos tápláló krémsampon száraz töredezett hajra.
balzsam: wella pro series repair.
pakolás: kallos
hajvégápoló: avonos.
elégedett vagyok velük,de most fogom majd a balzsamomat is lecserélni kallosra,mert olcsóbb,több és jobb.
Sampon: avonos (minden hajtípusra)
Balzsam: Wella pro series repair
+ Avonos kiöblítést nem igénylő balzsam
Kifésülő balzsam: Gliss kur 7 olajos
Hajvégápoló olaj: Infinity crystal serum
A samponnal meg vagyok elégedve. A balzsamot össze szoktam keverni hajolajjal és úgy használom. Az Avonos kiöblítést nem igénylő balzsamját szeretem, gyorsan beszívódik, fényesebb lesz tőle a hajam. A Gliss kur kifésülő balzsamjából már többet is kipróbáltam és mind ugyan azt a teljesítményt nyújtotta:könnyebben kifésülhető hajat eredményez, valamivel fényesebb is a használata után, de semmi extra. A hajvégápoló olajjal meg vagyok elégedve. Próbáltam már az avonosat is, de nekem az nem vált be.
1. Sampon: Syoss - nem rossz, de készülök lecserélni valamilyen természetes gyógynövénysamponra.
2. Balzsam: csak házi készítésű pakolásokat használok, eddig legjobban az olívaolajos-mézes pakolás segített, hihetetlenül megerősödött a hajam pár hét alatt (az élesztő se rossz).
3. Ezen kívül rendszeresen szedek Béres Vas tablettát (nekem a vashiány miatt kezdett romlani a hajam állapota), illetve kovaföldkapszulát, és rengeteg diót, illetve banánt eszek.
4. Kizárólag csontfésűt használok, legtöbbször kiengedve van a hajam, de ha mégis copfba kötöm, azt is csak lazán.
5. Soha nem szárítom (télen sem), és öblítéskor almaecetes vízben áztatom pár percig a hajam, illetve a fejbőröm is átmasszírozom vele. Mióta ezt teszem, alig zsírosodik a hajam, és gyönyörűen fényes, a fejbőröm pedig tisztább és "üdébb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!