Szerintetek milyen a hajam (kép)?
Figyelt kérdés
Egy éve voltam fodrásznál:D Szeretném még növeszteni, szóval a hosszából nem akarok vágatni, de csináltassam meg esetleg tépettebbre szerintetek? Nem túl unalmas így?
ezen nem vasaltam ki reggel: [link]
2012. jan. 15. 18:11
21/33 anonim válasza:
Ne félj, nincs is rá esélyed, hogy értelmes legyél. A retardéltak retardáltként is halnak meg.
23/33 anonim válasza:
Csak, hogy érdemben is hozzászóljak a kérdéshez:P
Szerintem jó a hajad, nekem tetszik. Kicsit extravagáns, de ez nem baj.:)
24/33 A kérdező kommentje:
Megtisztelsz:D Köszi, de az extravagáns alatt mit értesz pontosan?:)
2012. jan. 15. 21:42
25/33 anonim válasza:
Nem szokványos, a többi frizura közül kitűnő...:)
26/33 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi:)
2012. jan. 15. 21:54
27/33 anonim válasza:
Az első elég emó hatást kelt a második sokkal sokkal szebb... Ne csinálj vele semmit gyönyörű :) De csak a második az első nem jó. XD
28/33 anonim válasza:
Az elsőre értettem én is az extravagánst:D Ahogy írtam, szerintem az is jó és nem emós:)
29/33 anonim válasza:
Hát az elsővel nem tűnne ki a tömegből felénk minden 3. lánynak ilyen haja van. Azonban a második az csodaszép :) Azután még én lányként is megfordulnék az utcán :)
30/33 anonim válasza:
Merre laksz te?:D (a második tényleg szebb egyébként:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!